FAQ's

Bekijk op deze pagina alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie onder voorbehoud van wijzigingen is.

COVID-19
Zoals bekend gaat de Feyenoord Foundation FunRun niet door in 2021. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden rondom COVID-19 blijven de in 2020 aangeschafte startbewijzen van alle ingeschreven en betalende deelnemers, afwijkend van onze algemene voorwaarden, geldig voor de eerstvolgende editie. De teaminschrijvingen blijven ook staan en kunnen niet geannuleerd worden. Indien er teamleden zijn die niet meer kunnen/willen deelnemen, dan kan de teamcaptain deze teamleden uit het team verwijderen en een nieuw teamlid uitnodigen.

Waarom is de Feyenoord Foundation Fun Run geannuleerd?
Statement vrijdag 30 april 2021
De Feyenoord Foundation Fun Run is vanwege de coronapandemie voor 2021 van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rond Covid-19 is het uitgesloten dat Feyenoord Foundation Fun Run, zoals gepland in mei dit jaar, op een veilige manier door zou kunnen gaan. We zijn in overleg met Feyenoord over de toekomst van de Feyenoord Foundation Fun Run en zullen jullie hier in het najaar van 2021 persoonlijk over informeren. Alle aangeschafte startbewijzen blijven tot de nadere berichtgeving uiteraard geldig.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving voor de editie in 2020?
Alle individueel aangeschafte startbewijzen blijven uiteraard geldig tot nadere berichtgeving. Je hoeft hiervoor (nog) niets te doen.

Wat is de nieuwe datum van Feyenoord Foundation Fun Run?
We zijn in overleg met Feyenoord over de toekomst van de Feyenoord Foundation Fun Run en zullen jullie hier in het najaar van 2021 persoonlijk over informeren.

FAQ's

Feyenoord Foundation FunRun vindt niet plaats in 2021

De Feyenoord Foundation FunRun is vanwege de coronapandemie van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat het evenement, zoals gepland, in mei 2021 op een veilige manier door zou kunnen gaan. De volksgezondheid gaat voor alles.

Lees meer