Feyenoord Foundation FunRun gaat niet door

images

Als gevolg van de huidige situatie en de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus is besloten om de Feyenoord Foundation Funrun op 6 mei 2020 geen doorgang te laten vinden. Momenteel wordt de mogelijkheid onderzocht om het evenement op een later moment in te halen.

We betreuren dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar dit is onvermijdelijk. De enorme impact van coronavirus raakt iedereen, zo ook de evenementenbranche. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons op de eerste plaats. Het is daarom aan ons om onze verantwoordelijkheid te nemen.

Mochten we meer informatie hebben wat betreft een eventuele nieuwe datum, dan laten we dat uiteraard weten op deze pagina.

Feyenoord Foundation FunRun vindt niet plaats in 2021

De Feyenoord Foundation FunRun is vanwege de coronapandemie van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat het evenement, zoals gepland, in mei 2021 op een veilige manier door zou kunnen gaan. De volksgezondheid gaat voor alles.

Lees meer