Feyenoord Foundation FunRun verplaatst naar 2021

images

De Feyenoord Foundation FunRun vindt niet meer plaats in 2020. Het onzekere verloop van de crisis en de maatregel dat er zeker tot 1 september geen grote evenementen georganiseerd mogen worden, heeft ons doen beslissen om de Feyenoord Foundation FunRun te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in de tweede seizoenshelft van 2020-2021.

De aangeschafte startbewijzen en eventuele bestelde producten (met uitzondering van het shirt) van de editie 2020 blijven geldig voor de editie in 2021.

De organisatie kijkt ernaar uit om er volgend jaar een mooi evenement van te maken. Alle reeds ingeschreven deelnemers hebben persoonlijk nadere informatie ontvangen over de verplaatsing van de Feyenoord Foundation FunRun.

Lees hier de FAQ’s voor alle vragen en antwoorden over de verplaatsing van de Feyenoord Foundation FunRun.

Feyenoord Foundation FunRun vindt niet plaats in 2021

De Feyenoord Foundation FunRun is vanwege de coronapandemie van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat het evenement, zoals gepland, in mei 2021 op een veilige manier door zou kunnen gaan. De volksgezondheid gaat voor alles.

Lees meer