Bereikbaarheid

Ben jij er bij op zondag 19 mei? Op deze pagina vind je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

FIETS

Komt u op de fiets naar De Kuip? Aan beide zijden van het stadion vindt u voldoende fietsparkeerplaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van het aantal fietsparkeerplaatsen rondom De Kuip.

 

Plan hier direct jouw fietsroute naar De Kuip

 

OPENBAAR VERVOER

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verderop zetten we de verschillende openbaar vervoermogelijkheden uitgebreid voor u op een rij. Direct uw reis plannen? Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij u graag naar www.9292.nl.

TREIN

De treinstations die het dichtst bij De Kuip liggen, zijn Station Rotterdam Zuid en Station Rotterdam Lombardijen. Vanaf beide treinstations is het ongeveer vijftien minuten lopen naar De Kuip. Vanaf Station Rotterdam Lombardijen kunt u ook verder reizen met de tram. NS Station Rotterdam Stadion, gelegen direct naast De Kuip, is alleen geopend tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord en tijdens sommige grootschalige evenementen. Voor actuele reistijden en werkzaamheden verwijzen we u graag naar www.ns.nl.

TRAM, BUS EN METRO

De Kuip is vanuit alle richtingen goed bereikbaar met tram, bus en/of metro. Direct naast De Kuip bevindt zich tramhalte Stadion Feijenoord. Deze halte is te bereiken met lijn 23 richting Beverwaard of richting Marconiplein. Ook bevinden zich diverse bushaltes op loopafstand van De Kuip. Een metrostation bevindt zich niet in de directe omgeving van het stadion.

Reist u op een niet-wedstrijddag naar De Kuip, dan heeft u in de Rotterdamse bus, tram en metro een OV-chipkaart nodig. Op de website van de RET kunt u terecht voor de verkooppunten, een deur-tot-deur reisadvies, de meest actuele dienstregelingen en meer informatie over reizen met de OV-chipkaart.

Hieronder zetten we de verschillende reismogelijkheden voor u op een rij.

Vanaf NS Station Rotterdam Centraal

Tram
Neem tramlijn 23 richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Bus
Neem bus 32 en stap uit bij halte treinstation NS Station Rotterdam Zuid. Vanaf hier is het circa 5 minuten lopen naar De Kuip.

Vanaf NS Station Rotterdam Lombardijen

 
Tram

  1. Neem tramlijn 2 richting Charlois en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.
  2. Neem tramlijn 20 richting Centraal Station en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

Vanaf Metrostation Zuidplein

Metro

Neem de metro richting Centraal Station (lijn D) of Den Haag (lijn E). Stap bij station Wilheminaplein over op tramlijn 23 richting Beverwaard. Stap uit bij halte Stadion Feijenoord.

Bus

Neem Bus 76 richting Keizerswaard en stap uit bij halte Hovendaal. Vervolgens loopt u via de West-Varkenoordseweg en het Stadionviaduct in circa 15 minuten naar De Kuip.

Neem Bus 77 richting SS Rotterdam en stap uit bij halte Breeplein. Vervolgens loopt u via de Breeweg en het Stadionviaduct in circa 5 minuten naar De Kuip.

AUTO

De Kuip is op niet-wedstrijddagen uitstekend bereikbaar met de auto. U parkeert gratis voor de deur van het stadion, op de parkeerterreinen P2, P3 of P4. Deze parkeerterreinen staan aangegeven op alle verkeersborden in de buurt van De Kuip.

Komt u tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord naar De Kuip? Dan vindt u hier de voor u relevante reisinformatie.

Plan hier direct uw route naar De Kuip