Vorige edities

2020

Feyenoord Foundation FunRun

2019

Feyenoord Foundation FunRun 2019

Sfeervolle editie Feyenoord Foundation FunRun

De Kuip was zondagochtend 19 mei het decor van de vierde Feyenoord Foundation FunRun. Onder perfecte weersomstandigheden stonden ruim 3000 deelnemers aan de start. Deelnemers kwamen op plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. Van klein tot groot, alle deelnemers hebben zichtbaar genoten van dit heerlijke hardloopfeest.

Foto's Aftermovie
2018

Feyenoord Foundation FunRun

23 mei 2018


De derde editie van de Feyenoord Foundation FunRun, die op 23 mei 2018 plaatsvond, leverde een bedrag van €30.062,- op. Tijdens de Feyenoord Foundation FunRun lopen deelnemers langs en door het mooiste stadion van Nederland: De Kuip. De opbrengst van de Feyenoord Foundation FunRun is verdeeld over twee goede doelen: het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis en Feyenoord Foundation.

Foto's Aftermovie
Feyenoord Foundation FunRun vindt niet plaats in 2021

De Feyenoord Foundation FunRun is vanwege de coronapandemie van de kalender gehaald. Met het oog op de huidige stand van zaken rondom COVID-19 is het uitgesloten dat het evenement, zoals gepland, in mei 2021 op een veilige manier door zou kunnen gaan. De volksgezondheid gaat voor alles.

Lees meer